Detenen un home de 40 anys com a presumpte autor de la mort d’una dona a Manresa

Es tracta de l'exparella sentimental de la víctima, que s'hauria intentat suïcidar després de l'assassinat

Els Mossos al lloc de l'homicidi, a Manresa. / Gemma Aleman

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimecres a la tarda un home com a presumpte autor de la mort de la seva exparella sentimental a Manresa. Al voltant de les dues del migdia, els Mossos han rebut l’avís que s’havia trobat el cos sense vida d’una dona al seu domicili a Manresa. Diverses dotacions policials s’han desplaçat fins al lloc dels fets, on han localitzat el cadàver de la dona amb signes de mort violenta. Arran de les investigacions, s’ha detingut un home de 40 anys i nacionalitat espanyola com a presumpte autor dels fets. Segons el relat policial, l’home s’hauria intentat suïcidar després de matar la seva exparella.

Port de Tarragona