Nou persones han estat desallotjades d’un edifici del Serrallo per un incendi

Fotografia: Diari Més

Quatre dotacions de Bombers de la Generalitat han extingit un incendi que s’ha registrat a un pis de la plaça Bisbe Bonet del barri del Serrallo a Tarragona i que ha obligat a desallotjar nou persones.

Al voltant de les 19 hores els Bombers s’han desplaçat fins al número 11 de la plaça, just davant l’església, alertats per un incendi. El foc ha afectat la cuina i el passadís d’una segona planta de l’edifici de planta baixa més quatre nivells. No s’han registrat ferits, segons el cos d’extinció.

Agents de la Policia Portuària han tallat el pas als vehicles del carrer Moll de Pescadors. Al pis on hi ha hagut l’incendi no hi havia ningú i tampoc s’ha hagut de lamentar cap ferit. Després d’apagar el foc, els Bombers han realitzat tasques de ventilació.

Port de Tarragona