banner Generalitat

Dos joves moren intoxicats per la mala combustió d’un generador en una masia de l’Espluga de Francolí

Les dues víctimes són una noia de 21 anys veïna de Montblanc i un noi de 22, veí de la Canonja

Masia de l'Espluga de Francolí on han mort intoxicats els dos joves. / ACN

Dos joves ha mort intoxicats aquest dissabte per la mala combustió d’un generador elèctric en una masia aïllada de l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà). Segons han informat els Mossos d’Esquadra, les víctimes són una noia de 21 anys veïns de Montblanc i un noi de 22 anys, veí de la Canonja (Tarragonès). L’avís de la incidència s’ha rebut pels voltants de les 08.15 hores quan un amic de la parella ha alertat el 112 que els joves no responien a les trucades i els ha trobat inconscients a la masia, que pertany a un familiar. Diverses dotacions del SEM i Mossos s’han desplaçat a la zona i han intentat reanimar els dos joves sense èxit. Les primeres hipòtesis apunten a la mala combustió d’un generador elèctric de gasolina.

La parella, de 21 i 22 anys, hauria patit una intoxicació fatal per monòxid de carboni. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets.

Dol a Montblanc i la Canonja

Els ajuntaments de l’Espluga de Francolí, Montblanc i la Canonja han decretat un dia de dol arran de la mort de dos joves en una masia de l’Espluga de Francolí, aquest dissabte al matí. Les víctimes, una noia de 21 anys i un noi de 22, eren de Montblanc i la Canonja, respectivament. Els tres consistoris han fet un comunicat conjunt en el qual lamenten «profundament» els fets i expressen el seu condol a les famílies i amics dels difunts. El dia de dol serà aquest proper dilluns, i a les dotze del migdia han convocat una concentració de suport davant dels ajuntaments.

Port de Tarragona