Dos motoristes moren en dues sortides de via a l’Ametlla de Mar i Pinell de Brai

Dos motoristes han mort en dues sortides de via aquest cap de setmana per causes que encara es desconeixen. La primera víctima és un home, de 35 anys i veí de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Segons els Servei Català de Trànsit aquest diumenge al matí s’ha localitzat el cos sense vida del motorista al costat de l’N-340, al punt quilomètric 228, a l’Ametlla de Mar (Baix Ebre). El segon accident mortal s’ha produït aquest diumenge a quarts de deu d’aquest matí a la carretera N-230b, al punt quilomètric 13, a Pinell de Brai (Terra Alta). Amb aquestes dues víctimes són 29 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya. D’aquestes, 13 són motoristes i representen el 44,8% de les morts.

Port de Tarragona