Els Mossos investiguen la mort d’un home que va aparèixer malferit vora una carretera a Valls

La policia contempla la possibilitat que algun vehicle l'envestís i fugís del lloc, però no descarta cap hipòtesi

Imatge d'arxiu d'una ambulància estacionada a Joan XXIII. / Roger Segura

Els Mossos d’Esquadra investiguen les circumstàncies de la mort d’un home de 68 anys que dilluns va aparèixer malferit vora la T-742 a Valls. Cap a les 11.30 hores diversos conductors van alertar que al voral hi havia un home inconscient amb ferides sagnants al cap. Una ambulància el va traslladar en estat crític a l’hospital Joan XXIII però l’home, finalment, va morir. La policia contempla la possibilitat que algun vehicle l’envestís i fugís del lloc, però no descarta cap hipòtesi, segons expliquen a l’ACN fonts properes al cas. L’home duia penjada a l’esquena una màquina ensulfatadora, per la qual cosa tampoc no es descarta que patís una caiguda o accident a la finca on treballava i que s’acostés fins a la carretera per demanar ajuda.
En concret, a l’home el van localitzar al punt quilomètric 4,3 de la carretera T-742, a la sortida de l’EMD de Picamoixons.

El cas està en mans de la Unitat d’Investigació de Valls dels Mossos d’Esquadra.

Port de Tarragona