Flash: La Fiscalia demana 9 anys de presó per a Pujol i entre 8 i 29 per als seus fills i Mercè Gironès

La petició més alta és per al primogènit dels Pujol, Jordi i la seva dona, Mercè Gironés

Primer pla de Jordi Pujol a la sortida del Tanatori de les Corts el 7 d'octubre del 2018. /Carola López

La Fiscalia de l’Audiència Nacional ha presentat aquest divendres l’escrit de qualificació del cas contra la Família Pujol, on demana 9 anys de presó per a l’expresident de la Generalitat per delictes d’associació il·lícita i blanqueig de capitals, i entre 8 i 29 per als seus set fills i per a la dona del seu primogènit, Mercè Gironés. En concret són peticions de 29 anys de presó per a Jordi Pujol Ferrusola, 17 per a Mercè Gironés, 14 per a Josep, i 8 per a Pere, Oleguer, Oriol, Mireia i Marta. També demana cinc anys de presó per als 10 empresaris investigats.

Port de Tarragona