banner Generalitat

La Policia Local de Roses deté el conductor que ha atropellat mortalment un matrimoni a Roses per anar begut

Els agents l'han arrestat després de fer-li la prova d'alcoholèmia al lloc dels fets

Pla mitjà de la zona on s'ha produït l'accident aquest dissabte 8 de maig de 2021 a Roses.

La Policia Local de Roses (Alt Empordà) ha detingut el conductor que ha atropellat mortalment un matrimoni francès aquest dissabte. L’arrestat ha donat positiu en el test d’alcoholèmia i negatiu en el de drogues, que li han fet els agents després de l’accident. Els fets han passat pels volts de les tres de la tarda a la Ronda Ferran Cufí – coneguda com la ronda de circumval·lació -. El matrimoni, de nacionalitat francesa, creuava per un pas de vianants quan el conductor els ha atropellat. Segons fonts consultades per l’ACN, un vehicle s’ha aturat perquè el matrimoni creués i el conductor implicat s’hauria col·locat en un carril paral·lel per avançar i no ha pogut evitar el xoc.La dona, de 68 anys ha mort a l’acte i l’home una hora i mitja després, com a conseqüència de les ferides provocades pel xoc. De moment, l’arrestat ha quedat custodiat per la Policia Local de Roses i s’espera que demà passi a disposició judicial a Figueres, per respondre d’un doble homicidi imprudent. El lloc on ha passat és una carretera amb tres carrils, dos de sortida i un d’entrada. El detingut és un veí de Figueres de 40 anys.

Port de Tarragona