banner Generalitat

Dos morts en un xoc entre un turisme i una furgoneta a l’AP-7 Sant Cugat del Vallès

El conductor ha perdut la vida en el sinistre i la dona a l'hospital Parc Taulí de Sabadell

Arxiu

L’acompanyant del turisme que ha xocat contra una furgoneta a l’AP-7, a Sant Cugat del Vallès, aquest dimecres a la tarda ha mort a l’hospital, segons el Servei Català de Trànsit (SCT). El conductor del vehicle ha perdut la vida en el moment dels fets. L’SCT ha explicat que la furgoneta s’havia aturat per assistir un vehicle avariat i, per causes que s’investiguen, el turisme on viatjaven les dues víctimes l’ha envestit. Després de ser excarcerada, la dona ha estat traslladada greu a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, on finalment ha mort. Pel que fa a la furgoneta, hi havia dos ocupants, un ha resultat ferit lleu i l’altre il·lès. El sinistre ha tingut lloc al quilòmetre 158, en sentit sud, i els Mossos han rebut l’avís a les cinc.
Arran de la incidència, s’han activat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, set dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre unitats del SEM.

Quant a l’afectació viària, ha calgut tallar dos carrils de l’autopista en sentit sud i hi ha hagut retencions en un tram de 13 quilòmetres.

Amb aquest xoc, són 36 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Port de Tarragona