Dos detinguts per la seva implicació en la mort d’un home en una baralla a Gualba

Els fets es van produir dissabte a la tarda en una zona d'esbarjo del municipi

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes per la seva presumpta implicació en una baralla a Gualba, que va acabar amb un mort. L’enfrontament va tenir lloc ahir dissabte a la tarda en una zona d’esbarjo del municipi del Vallès Oriental. Com a resultat, una persona va resultar ferida molt greu i va ser traslladada a l’hospital, on finalment va morir a conseqüència de les ferides. Els dos homes -de 39 i 33 anys, i nacionalitat espanyola i uruguaiana respectivament- han estat arrestats per la seva presumpta implicació en l’agressió i posterior mort de la persona. La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos ha obert una investigació per esclarir els fets.

Port de Tarragona