Aixequen el cadàver d’una dona i d’un home a Corbera de Llobregat en un possible crim masclista

Foto d'arxiu d'un crim investigat per Mossos. Foto: Miquel Codolar

El jutjat d’instrucció número 5 de Sant Feliu de Llobregat, en funcions de guàrdia, ha aixecat aquesta tarda els cossos d’un home i una dona, parella, que han estat trobats morts a un domicili de Corbera de Llobregat, informa el departament de comunicació del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. El cas ha estat posat en mans del jutjat de violència sobre la dona. Segons les mateixes fonts, no constaven antecedents judicials de violència entre les dues víctimes.

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort violenta d’una dona a Corbera de Llobregat, que podria haver estat assassinada per la seva parella, un home trobat mort al mateix domicili. L’avís l’ha donat aquest dimarts al migdia el fill de les víctimes, menor d’edat, que en arribar a casa ha trobat el cos sense vida de la seva mare. La policia s’ha desplaçat immediatament al lloc dels fets i ha trobat el segon cadàver. Segons ‘El Periódico’, l’home s’hauria penjat. Si es confirma, es podria tractar del quart crim masclista a Catalunya en el que portem d’any, i el segon en 24 hores després de la mort d’una dona a Creixell (Tarragonès) per dos trets de pistola per part de la seva parella, que s’hauria suïcidat amb la mateixa arma.

Port de Tarragona