banner Generalitat

Mor un pescador d’una embarcació de Deltebre després d’enredar-se en una xarxa i caure a l’aigua

arxiu

Un pescador de 42 anys ha mort aquest matí després d’enredar-se en una xarxa i caure a l’aigua mentre treballava mar endins. Formava part, juntament amb una altre pescador, de la tripulació d’una embarcació que havia sortit del port de Deltebre. El company l’ha intentat treure de l’aigua sense èxit i una embarcació que es trobava a prop ha acudit a ajudar-los, segons han explicat fonts de la policia local de Deltebre. Quan ha pogut ser rescatat, les tasques de reanimació no han donat resultat. El cos policial ha rebut la trucada alertant dels fets a dos quarts de dotze del migdia. S’han activitat equips del SEM, Salvament Marítim, Bombers i Creu Roja. La comitiva judicial ha aixecat el cadàver al mateix port de Deltebre i la Guàrdia Civil ha assumit les diligències del cas.

Accident mortal a Santa Bàrbara

D’altra banda, T. F. A., veí de Santa Bàrbara (Montsià) de 44 anys, és el conductor que ha mort aquest dimarts a la tarda en un xoc frontal amb un altre automòbil al quilòmetre 16 de la carretera T-331, en el mateix terme municipal de Santa Bàrbara. El Servei Català de Trànsit (SCT) indica que amb aquesta víctima són 39 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya. El sinistre ha tingut lloc cap a dos quarts de cinc de la tarda i la conductora de l’altre cotxe ha sofert ferides de caràcter menys greu. Efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han traslladat l’afectada a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa.
Arran de la incidència s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers -que han fet tasques d’excarceració-, i dues unitats del SEM, a més de l’atenció psicològica. Quant a l’afectació viària, la carretera s’ha hagut de tallar completament i s’han fet desviaments per l’interior de la població. La via s’ha reobert poc abans de les set del vespre.

Port de Tarragona