Admesa a tràmit la querella de la jove que va perdre un ull en les protestes contra l’empresonament de Hasel

El jutjat d'instrucció 1 de Barcelona cita dos agents dels Mossos en qualitat d'investigats el pròxim 14 de juny

Un manifestant davant d'una barricada de contenidors encesa en la quarta nit de protestes per l'empresonament de Pablo Hasel. Barcelona, 19 febrer del 2021. / Laura Fíguls

El jutjat d’instrucció 1 de Barcelona ha admès a tràmit la querella de l’acusació particular de la jove que va perdre un ull en les protestes contra l’empresonament de Pablo Hasel a Barcelona. El pròxim 14 de juny estan citats a declarar dos agents dels Mossos d’Esquadra en qualitat d’investigats, així com la mateixa víctima i un testimoni dels fets. Segons l’advocat de la jove, Xavier Muñoz, un dels dos policies hauria realitzat presumptament el tret de la bala de foam que va ferir la noia. «Esperem que la investigació satisfaci les necessitats de justícia que reclamem i que el cos dels Mossos col·labori a l’hora d’explicar quina va ser la seva actuació, i si aquesta és meritòria d’una reprovació penal», ha subratllat.

Port de Tarragona