banner Generalitat

Flash: Recerca al port de Castelló de dos desapareguts després que un vaixell hagi bolcat al port

S'han realitzat tres rescats de moment i una de les víctimes es troba ingressada a un centre hospitalari en estat greu.

El vaixell ha quedat amb la quilla mirant cap al cel.

Els serveis d’emergència han iniciat un ampli dispositiu de rescat al port de Grau, a Castelló, després que dues persones hagin desaparegut en bolcar un vaixell al port mentre descarregava, informa Salvamento Marítimo. Entre les dotacions que hi participen es troben equips de busseig. A més dels dos desapareguts, també s’han atès a tres persones, que ja han estat rescatades, una d’elles es troba ingressada a l’Hospital General, publica Mediterràneo. Els desapareguts són un estibador i un membre de la tripulació de la nau de nom Nazmiye Ana. El vaixell té uns 80 metres d’eslora i bandera panamenya.

Port de Tarragona