Detenen una dona per la mort de la seva filla de quatre anys a Sant Joan Despí

Sembla que la mare ha intentat treure's la vida amb pastilles però el SEM l'ha reanimat i és a l'hospital

Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona per la mort de la seva filla de quatre anys a Sant Joan Despí, segons han avançat ‘El Periódico’ i la ‘SER’ i ha confirmat l’ACN. Cap a dos quarts de set els agents han rebut un avís segons el qual al pis hi havia dues persones mortes, la nena i la seva mare. Quan han arribat a l’indret els policies han constatat que la filla era morta, però efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han pogut reanimar la mare. La dona ha estat trasllada a l’Hospital Moisès Broggi en estat molt greu. La hipòtesi de la policia és que la dona, que treballa en una farmàcia, ha causat la mort de la nena amb pastilles i després s’ha intentat suïcidar amb el mateix mètode.
Els agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud s’han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies del fet. El cas es troba sota el secret de les actuacions.

Port de Tarragona