Detenen una dona per tallar el penis de l’amo del bar on treballa a Sant Andreu de la Barca

Els Mossos també arrestaran l'home perquè ella ha explicat que la va intentar agredir sexualment

Arxiu. Policia Local de Sant Andreu de la Barca

Els Mossos d’Esquadra han detingut una dona que ha tallat el penis a l’amo del bar on treballa, a Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat), la nit de dilluns a dimarts, segons ha avançat la Ser i han confirmat a l’ACN fonts policials. La dona s’ha presentat a la Policia Local de Sant Andreu de la Barca per explicar que l’home volia agredir-la sexualment i que ella li ha tallat el penis. Els Mossos s’han fet càrrec de la investigació dels fets i han detingut la dona per un delicte de lesions. L’home es troba ingressat a l’hospital i la policia preveu detenir-lo perquè respongui davant de les autoritats per un delicte d’agressió sexual, indiquen les mateixes fonts policials.Segons han explicat fonts policials, la dona ha explicat que l’agredit l’hauria obligat diverses vegades a mantenir relacions sexuals. Aquesta matinada ho hauria tornat a intentar i ella li ha seccionat el penis amb una arma blanca. Ella mateixa s’ha presentat a les dependència policials.

En declaracions als mitjans de comunicació, l’inspector Òscar Carreras, cap de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Martorell, ha explicat que víctima i agressor han arribat pràcticament junts a la comissaria de la Policia Local de Sant Andreu de la Barca pels volts de dos quarts de tres de la matinada passada.

Un cop allà, i veient la gravetat de les ferides a la zona genital que presentava l’home, els agents han activat el SEM, que l’ha traslladat immediatament a l’Hospital Universitari de Bellvitge, on se l’ha intervingut quirúrgicament.

Pel que fa a la dona, des d’un primer moment ha reconegut ser l’autora de l’agressió, que ha atribuït a un acte de defensa quan el seu cap la volia agredir sexualment. Després ha estat traslladada a la comissaria dels Mossos d’Esquadra, a Martorell, on se li ha pres declaració i ha quedat detinguda per un delicte de lesions.

L’inspector Carreras ha explicat que ni víctima ni agressor, tots dos ciutadans de la República Popular de Bangladesh, tenen antecedents penals i que no els consta que la víctima hagués presentat cap denúncia contra l’home. La víctima és un empresari del sector de la restauració amb diversos locals i la dona treballava per a ell des de fa un temps.

Carreras ha volgut deixar clar que la investigació està en una fase molt inicial i no ha volgut valorar cap de les hipòtesis amb què treballen. «Tenim una persona greument ferida a la zona genital i treballem per esclarir què ha passat», ha afegit.

També ha explicat que encara no han pogut prendre declaració a la víctima i que ho faran tant bon punt els metges ho permetin.

Port de Tarragona