banner Generalitat

Troben el cos d’una nena dins una bossa a 1.000 metres de profunditat, a Tenerife

El cos podria ser de la petita Olivia, una de les dues germanes desaparegudes des de finals d'abril.

La Delegació de Govern a les Canàries ha informat aquest dijous que el buc «Ángeles Alvariño» ha trobat al mar un cos sense vida, aparentment d’una menor, a la zona de recerca de les nenes desaparegudes a Tenerife. El cos podria ser el de la petita Olivia i ha estat trobat dins una bossa lligada a la cadena de l’àncora de la llanxa del seu pare, Tomàs Gimeno. Al costat hi havia una altra bossa que estava buida.

Aquesta troballa, informa la Delegació de Govern, ha estat ja comunicat a la mare i la família de les menors que van desaparèixer el passat 27 d’abril al costat del seu pare.

El vaixell oceanogràfic Ángeles Alvariño ha trobat el cadàver quan rastrejava la zona on es va perdre la connexió del telèfon de Tomàs G. la nit del 27 d’abril, quan no retorna a les nou del vespre a les dues nenes, tal com tenia pactat amb la mare de les menors.

La Delegació de Govern recorda que cal esperar a la identificació delcadàver que certificarà l’autoritat judicial.

Port de Tarragona