Tarragona obrirà les platges per Sant Joan però no es permetran fogueres ni grups de més de deu persones

El govern assegura que els delictes han baixat un 17% el darrer any

El portaveu de Tarragona, Manel Castaño, de la consellera de Seguretat Ciutadana, Cristina Guzmán, y dels caps de la Guàrdia Urbana de Tarragona y de l'ABP dels Mossos d'Esquadra al Tarragonès. / Eloi Tost

L’Ajuntament de Tarragona obrirà les platges la nit de Sant Joan i permetrà que els ciutadans hi celebrin la revetlla. El portaveu del govern, Manel Castaño, ha afirmat que malgrat això caldrà complir les restriccions marcades pel Procicat, que estableixen que els grups com a màxim podran ser de deu persones, que hi haurà d’haver distància entre grups i que no es permetran les fogueres o acampades. Alhora, i seguint amb la normativa municipal, tampoc es podrà consumir alcohol i reproduir música amb altaveus. Aquest ha estat un dels aspectes que s’ha tractat a la Junta Local de Seguretat, en la qual s’ha valorat que els delictes a la ciutat han baixat un 17% el darrer any, i s’ha arribat al mínim dels darrers cinc.

Port de Tarragona