Quatre bombers ferits, un d’ells greu, en l’incendi d’un taller mecànic a Vilanova i la Geltrú

El cos d'emergències hi ha enviat una vintena de dotacions, que han extingit el foc en unes tres hores

Imatge de l'actuació a Vilanova aquesta tarda. / Bombers G.

Quatre efectius dels Bombers han resultat ferits, un d’ells de caràcter greu, en l’incendi d’un taller mecànic que ha tingut lloc aquest dijous al carrer de la Masia Nova de Vilanova i la Geltrú. Tots quatre han estat atesos pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El cos d’emergències ha rebut l’avís de l’incident poc abans de les dues del migdia i hi ha adreçat una vintena de dotacions. Cap a les quatre de la tarda els Bombers indicaven que havien aconseguit controlar el foc, i una hora més tard anunciaven que l’havien extingit. 19 vehicles d’aigua seguien remullant la nau per evitar revifalles.

Port de Tarragona