Ferit greu un jove per una cornada en el primer correbous de la temporada a l’Ampolla

El noi va ser traslladat en l'helicòpter a l'Hospital Vall d'Hebron

Imatge d'arxiu d'un jove davant una vaqueta a un correbous el juliol de 2016. / Sílvia Jardí.

Un jove va resultar ferit greu d’una cornada en el primer correbous de les Terres de l’Ebre després de l’aturada per la pandèmia. L’acte es va celebrar aquest divendres a la plaça del Portàtil de l’Ampolla (Baix Ebre) en el marc de la festa major de Sant Joan. El ferit és un jove, de 30 anys, veí de Vinaròs (Baix Maestrat), que va ser traslladat en l’helicòpter des de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa fins a la Vall d’Hebron, segons ha confirmat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’ACN. L’alcalde del municipi, Paco Gas, lamenta l’incident i espera que «tot quedi en un ensurt». «Ens sap molt de greu, és l’únic fet lamentable», ha dit. Tot i això, el batlle s’ha mostrat satisfet pel bon funcionament de la resta d’actes festius.

Port de Tarragona