Mor la conductora d’un turisme en un xoc amb un camió frigorífic al túnel del Cadí, que ha quedat tallat

Nou dotacions de Bombers de la Generalitat, set unitats de Mossos i dues del SEM han atès l'emergència.

Un control de Mossos d'Esquadra a l'entrada del túnel del Cadí venint de la Cerdanya (arxiu) / Marta Lluvich

La conductora del turisme que s’ha vist implicat en un xoc amb un camió frigorífic al túnel del Cadí aquest dimecres al vespre ha perdut la vida, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). El sinistre ha tingut lloc al quilòmetre 129 de la C-16 en sentit sud, a la boca nord del túnel, en terme municipal d’Urús (Cerdanya). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís de l’accident poc abans de les vuit. El conductor del camió, ha resultat ferit amb lesions de gravetat menys greu i ha estat traslladat a l’hospital de la Cerdanya. Arran de la incidència s’han activat set patrulles dels Mossos d’Esquadra, nou dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques).

El Túnel del Cadí s’ha hagut de tallar en tots dos sentits de la marxa, de tal manera que hi ha un tram de cinc quilòmetres afectat, entre el 129 i el 124. En el que va d’any 62 persones han perdut la vida a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Port de Tarragona