Apareix un cadàver surant prop del moll de Cantàbria del Port de Tarragona

Salvament Marítim ha rescatat el cos i la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació

El cadàver d’un home ha aparegut surant aquest divendres al migdia prop del moll de Cantàbria del port de Tarragona. Salvament Marítim ha rebut una trucada avisant de la troballa cap a tres quarts i cinc minuts de dotze. L’embarcació Salvamar Fomalhaut, segons ha explicat l’organisme estatal, s’ha traslladat a la zona on s’ha localitzat el cos flotant per rescatar-lo i traslladar-lo al moll de pràctiques del port. Fins allí s’han desplaçat també efectius del SEM i de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil, que s’ha fet càrrec de les investigacions per esclarir les causes de la mort. La víctima, segons han apuntat fonts del Port, es dedicava a tasques de voluntariat a l’espai portuari i hauria pogut morir com a conseqüència d’un accident.

Port de Tarragona