Accident mortal al carrer Apodaca de Tarragona

La conductora d'un dels vehicles ha mort a l'hospital hores després de la col·lisió frontal entre dos cotxes quan un d'ells ha envaït el sentit contrari.

Imatge de com van quedar els cotxes després de l'accident. / D. Més - Xarxes

Una conductora ha perdut la vida hores després de patir un accident al carrer Apodaca de Tarragona aquesta tarda, segons publica Diari Més. L’accident s’ha produït a les dues a l’altura del carrer d’Orosi a conseqüència de la pèrdua de control del conductor d’un vehicle Ford Kuga, que ha patit ferides lleus i que s’ha encastat contra uns baixos després de col·lisionar amb un altre turisme Honda Civic conduït per la víctima mortal. La dona, que ha estat traslladada greu a l’Hospital de Santa Tecla, ha mort posteriorment. Segons la Guàrdia Urbana, el conductor tenia el carnet de conduir caducat i en un principi s’hauria negat a fer la prova d’alcoholèmia, tot i que posteriorment ha donat negatiu en l’anàlisi que li han realitzat en sang a l’Hospital Joan XXIII, segons Diari Més. Segons Diari de Tarragona, que recull el testimoni d’alguns veïns, el conductor del Ford Kuga hauria intentat esquivar el patinet d’un repartidor, tot i que la Guàrdia Urbana de Tarragona no el considera un dels implicats en l’accident.

Port de Tarragona