El magistrat Javier Hernández, premiat per la seva defensa de les persones discapacitades

El magistrat Javier Hernández en una foto d'arxiu.

El Fòrum Justícia i Discapacitat, creat pel Consell General del Poder Judicial i presidit pel vocal Juan Manuel Fernández, ha decidit atorgar els seus XIV premis anuals a magistrat del Tribunal Suprem Javier Hernández, a l’empresa Carrefour Espanya, la periodista Belén Torres Vela ia la Fundació Bobath. Els guardons són un reconeixement a la contribució de tots els premiats, cadascun des del seu àmbit professional, a la millora de la vida de les persones amb discapacitat, a la defensa de l’exercici ple dels seus drets ia l’eradicació de qualsevol tipus de discriminació i barreres.

En la categoria a una trajectòria professional, el reconeixement ha estat per al magistrat de la Sala Segona de l’Tribunal Suprem Javier Hernández pel treball desenvolupat a través de l’estudi dels drets de les persones amb discapacitat, especialment des de la perspectiva dels drets humans. Abans de ser nomenat magistrat de l’alt tribunal, Hernández va ser delegat de Discapacitat del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Port de Tarragona