L’incendi de Martorell i Castellví crema 152 hectàrees amb diversos focus secundaris a l’altra banda de l’AP-7

Hi ha un centenar de veïns i una vintena d'avis d'una residència desallotjats

Imatge de les flames de l'incendi a Martorell i Castellví de Rosanes el 13 de juliol del 2021. / Gemma Sànchez


L’incendi de Martorell i Castellví de Rosanes crema 152 hectàrees, segons han informat els Agents Rurals. D’aquestes, 151 corresponen a zona forestal, la majoria a Martorell. El vent de Ponent que s’havia aixecat s’ha anat frenant dalt de la carena de la Serra de l’Ataix, però l’entrada de la marinada ha fet avançar les flames fins a l’AP-7, generant diversos focus secundaris a l’altra banda de l’autopista. 64 dotacions terrestres i 13 mitjans aeris hi treballen. El centre de comandament s’ha establert a Sant Andreu de la Barca. Hi ha un centenar de veïns de Castellví desallotjats i una vintena d’avis d’una residència de Martorell. Aquests últims passaran la nit en pisos de l’Ajuntament.
Creu Roja ha enviat 13 professionals i set vehicles per donar suport logístic als Bombers i als altres cossos a petició del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya.

Port de Tarragona