Un total de 78 detinguts en l’operació contra el tràfic internacional de marihuana a Tarragona i Barcelona

Mig miler d'agents dels Mossos i la Policia Nacional han fet 41 entrades i escorcolls

Archivo / Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional han detingut 78 persones en el marc de l’operatiu conjunt que han desplegat aquest dimarts al matí contra el tràfic de marihuana. Segons ha informat la policia catalana, s’han fet 41 entrades i escorcolls a les demarcacions de Tarragona i Barcelona. Entre aquests, un a Reus i un altre a Polinyà, segons ha pogut saber l’ACN. En l’operatiu hi han participat 500 efectius dels dos cossos policials. La investigació, que està sota secret d’actuacions, continua oberta.
Segons han informat fonts dels Mossos, la majoria de les 41 entrades s’han fet a la demarcació de Tarragona. Entre aquestes, se n’han efectuat a Constantí, Salou, Cambrils, Tarragona, Reus, Vila-seca, Mont-roig del Camp, Montblanc i Riudoms, entre altres.

Port de Tarragona