Mor l’economista Josep Maria Gay de Liébana als 68 anys

Era professor titular de la UB i participava habitualment com a comentarista de l'actualitat econòmica

José María Gay de Liébana, durant una conferència a Pimec el 2017. / Josep Molina

L’economista, escriptor i divulgador, Josep Maria Gay de Liébana, ha mort aquest divendres als 68 anys, segons han confirmat a l’ACN diverses fonts. Doctor en Economia i Dret, va ser professor titular de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona. Gay de Liébana va ser nomenat acadèmic numerari de la Reial Acadèmia de Doctors. A més, va ser un reconegut assessor esportiu, després, d’entre altres, de formar part del consell d’administració del RCD Espanyol entre 2004 i 2006. L’economista participava habitualment com a comentarista de l’actualitat econòmica a diversos programes de televisió i ràdio i també escriu articles a premsa, revistes i publicacions

Port de Tarragona