L’incendi de Llançà crema entre 400 i 500 hectàrees, amb 350 persones evacuades i quatre bombers i un ADF ferits lleus

Els Bombers demanen ajuda a l'Estat i a França per contenir el foc, amb el flanc dret com a punt crític

Pla general de l'incendi de Llançà vist des d'El Port de la Selva / Anna Nogué

L’incendi de Llançà ja crema entre 400 i 500 hectàrees, amb 350 persones evacuades i quatre bombers i un ADF ferits lleus, segons han explicat els Bombers. Els Agents Rurals parlen de moment de 323 hectàrees. S’ha demanat ajuda a l’Estat i a França, en concret avions addicionals per fer descàrregues de gran capacitat. Divendres ja se’n van utilitzar dos. A més de la resta de mitjans aeris, hi treballen entre 80 i 90 dotacions terrestres. El lloc crític és el flanc dret cap a Sant Pere de Rodes, tot i que l’esquerre també s’ha obert. Només es permet la mobilitat per anar a treballar en determinades circumstàncies. El Port de la Selva ha acollit 231 persones en instal·lacions de l’Ajuntament. No es preveuen més evacuacions a curt termini.

Port de Tarragona