Evacuen una urbanització de Sant Martí de Pous i confinen la resta del municipi pel foc que ja ha cremat unes 1.300 ha

Els Bombers fan una crida perquè cap persona s'acosti a la zona perquè el foc s'ha obert pel ca

Pla general aeri de superfície calcinada per l'incendi iniciat a Santa Coloma de Queralt.

Mar Rovira/Anna Ferràs.- Els Mossos d’Esquadra evacuen la urbanització de L’Aubreda de Sant Martí de Tous (Anoia) i s’ha confinat la resta del municipi perquè el foc s’ha obert pel cap i l’últim terç del flanc esquerre. Els Bombers demanen també el confinament de Santa Maria de Miralles (Anoia) i els cossos d’emergències fan una crida perquè cap persona s’acosti a la zona de l’incendi. El foc ha cremat unes 1.300 hectàrees i s’ha batallat tota la tarda per retenir el cap de l’incendi que el vent de marinada empeny ara cap al nord, cap a Sant Martí de Tous. Aquest dissabte ja s’havien confinat les poblacions de Bellprat i del poble de Sant Gallard, al municipi de les Piles (Conca de Barberà).

Port de Tarragona