Moren dos conductors a Osona en dos xocs a dues carreteres separades per pocs quilòmetres amb deu minuts de diferència

El primer sinistre ha tingut lloc a la C-17 a les Masies de Voltregà i el segon a la C-37 a Torelló

Imatge d'un dels vehicles afectats a les Masies de Voltregà. / Antiradarcatalà

Dos conductors han mort aquest dilluns a Osona en dos xocs independents en dues carreteres separades per pocs quilòmetres. Els dos sinistres han passat amb deu minuts de diferència. El primer accident s’ha produït cinc minuts abans de les cinc de la tarda al quilòmetre 72 de la carretera C-17, en terme municipal de les Masies de Voltregà. Per causes que s’investiguen han col·lidit el cotxe que conduïa la víctima i una furgoneta. El conductor del segon vehicle ha resultat ferit greu i l’han traslladat a l’Hospital de Vic. El segon accident ha passat a les cinc i cinc al quilòmetre 152 de la C-37, a Torelló, un xoc frontal entre dos cotxes. El conductor del segon ha resultat ferit crític i ha estat traslladat a l’Hospital Parc Taulí.

En el cas del primer accident, els Mossos d’Esquadra han tallat la via en sentit Barcelona i ha calgut fer desviaments per la sortida 72.

S’han activat quatre patrulles dels Mossos, dues dotacions dels Bombers i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa al segon accident, ha calgut tallar la via en ambdós sentits de la marxa i fer desviaments, i s’han activat quatre patrulles dels Mossos, una dotació dels Bombers i l’helicòpter medicalitzat i una ambulància del SEM.

Amb aquestes víctimes, són 75 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons informa el Servei Català de Trànsit, que puntualitza que es tracta de dades provisionals.

Port de Tarragona