Mor un home al mig del carrer després de ser agredit amb arma blanca per un altre a Sant Adrià de Besòs

L'agressor ha fugit i els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets

Dos agents dels Mossos d'Esquadra al carrer de Ponent de la Mina, a Sant Adrià de Besòs. / Albert Segura Lorrio

Un home ha mort aquest dimarts cap a les tres de la tarda al mig del carrer a Sant Adrià de Besòs després de ser agredit amb arma blanca per un altre individu que després ha fugit, segons els Mossos. Dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’han desplaçat fins al lloc i han intentat reanimar l’home, però no se li ha pogut salvar la vida. La Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord del cos policial investiga el que considera un homicidi per esclarir les circumstàncies del fet. El cas es troba sota el secret de les actuacions. Dies enrere, el 20 de juliol, hi va haver una altra agressió al mig de la via pública a Sant Adrià, també amb arma blanca. En aquell cas la víctima no va perdre la vida.

En el cas d’avui, els fets han passat en una plaça situada entre els carrers de Ponent i de Cristóbal de Moura pels volts de les tres de la tarda. Segons testimonis dels fets, agressor i víctima haurien discutit primer verbalment i s’haurien acabat barallant, moment en què la víctima hauria clavat un ganivet a la víctima.

Tot i l’arribada dels efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), no s’ha pogut fer res per salvar la vida a l’home, que ha perdut molta sang en el lloc dels fets. Fins aquest emplaçament s’hi han desplaçat diverses unitats dels Mossos d’Esquadra, on han recollit les proves per intentar localitzar l’agressor, que ha fugit del lloc.

Cap a dos quarts de sis de la tarda, els agents han desmuntat el perímetre de seguretat i els treballadors de neteja han actuat per retirar tant les restes de sang que s’havien acumulat damunt del paviment com les marques que els agents havien fet per delimitar el lloc on havia caigut la víctima ja ferida de mort. Tot i que fins el lloc s’hi ha desplaçat curiosos i veïns del barri, hi ha hagut molta discreció pel que fa a la relació entre víctima i agressor, si bé s’apunta com a hipòtesi una venjança o al fet de voler passar comptes per algun tipus de deute pendent.

Port de Tarragona