La Generalitat pagarà el lloguer de famílies vulnerables a punt de ser desnonades

El pla s'inicia amb 20 MEUR i els primers beneficats seran les 185 famílies amb data assenyalada fins al 15 d'octubre

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera. / Blanca Blay

La Generalitat pagarà el lloguer de les famílies amb vulnerabilitat social acreditada que estiguin a punt de ser desnonades per impagament de lloguer. L’administració esdevindrà l’arrendatària i afrontarà el deute pendent fins a un màxim de sis mesos i el pagament del lloguer del nou contracte de 5 o 7 anys mentre la família no millori la seva situació. El pla s’inicia amb 20 MEUR per segons el secretari d’Habitatge i Inclusió Social, Carles Sala, serà «més que suficient» per abordar la situació de setembre a desembre. Les primeres famílies que es podran beneficiar de la mesura són les 185 famílies amb data assenyalada entre l’1 de setembre i el 15 d’octubre.

Port de Tarragona