Moren dues persones en dos accidents a la N-II a Girona i a la C-65 a Santa Cristina d’Aro

Són 78 les persones que han mort en sinistres de trànsit des del gener

arxiu

Dues persones van morir aquest dimecres en dos accidents de trànsit a la N-II a Girona i a la C-65 a Santa Cristina d’Aro. El primer accident es va produir a les 22.10 hores, al punt quilomètric 720,2 de la N-II. Per causes que s’estan investigant, l’ocupant d’un turisme ha sortit del vehicle i el cotxe que circulava darrera l’ha atropellat mortalment. La víctima és un home de 44 anys, veí de Banyoles. Pel que fa al segon, l’avís es va rebre a les 22.30 hores per un sinistre al punt quilomètric 5 de la C-65 en senti Llagostera. En aquest cas, un turisme va sortir de la via i va bolcar. El conductor i únic ocupant, de 31 anys i veí de Calonge, va morir. Amb aquestes, són 78 els morts en accidents de trànsit des del gener.

En el primer sinistre es van activar quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). En el segon, van ser dues patrulles dels Mossos, dues dotacions dels Bombers i dues ambulàncies del SEM.

Port de Tarragona