Mor un home a qui un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona va fer caure de la bicicleta després d’un furt

La víctima, de 32 anys, estava hospitalitzada des de dimarts

Arxiu / GUB

Un home de 32 anys ha mort pocs dies després que un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona, fora de servei, el fes caure de la bicicleta quan acabava de cometre un presumpte furt. Segons ha avançat ‘Tot Barcelona’ i han confirmat a l’Agència Catalana de Notícies (ACN) diverses fonts, els fets van passar dimarts a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), a prop de la Ciutat de la Justícia, després que la víctima prengués un objecte a una noia i fugís en bicicleta. Un policia fora de servei que passava per allà el va fer caure a terra mentre evitava que fugís i a causa del cop va haver de ser hospitalitzat fins que finalment ha mort uns dies més tard. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació.

Port de Tarragona