Troben mort a Cabacés un motorista de Tarragona que havia desaparegut diumenge

La víctima és un veí de Tarragona de 53 anys

Els Mossos d’Esquadra han localitzat aquest dimarts al matí el cos sense vida d’un motorista de qui havien denunciat la desaparició diumenge. El dispositiu de recerca es va posar en marxa aquest dilluns i s’ha localitzat el cos a dos quarts d’onze d’aquest matí, a la carretera T-702 de Cabacés (Priorat), al punt quilomètric 31. La víctima és un veí de Tarragona de 53 anys. Segons primeres investigacions de l’accident, el motorista va sortir de la via i cap altre vehicle s’hi va veure implicat. Amb aquesta víctima, són 80 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

En el dispositiu de recerca hi han participat drons, l’helicòpter i la Unitat de Muntanya dels Mossos d’Esquadra, així com la Unitat de Seguretat Ciutadana de Falset.

Port de Tarragona