Flash: Els Estats Units ataquen amb drons un objectiu d’ISIS-K a l’Afganistan en resposta a l’atemptat de Kabul

El bombardeig s'ha fet a la província de Nangarhar

Arribada de militars espanyols en el darrer vol de la missió d'evacuació a l'Afganistan, ahir. / Fernando Calvo

Forces militars dels Estats Units han fet aquesta matinada un atac amb drons contra un objectiu d’ISIS-K a l’Afganistan en resposta a l’atemptat de dijous a Kabul que va provocar més de 170 morts i centenars de ferits. Segons ha informat el portaveu del comandament central dels Estats Units, el capità Bill Urban, el bombardeig s’ha fet a la província de Nangarhar. «Els primers indicis són que hem matat l’objectiu. No tenim constància de víctimes civils», ha afirmat Urban en un comunicat. ISIS-K és la branca afganesa d’Estat Islàmic, i va reivindicar dijous l’atemptat contra l’aeroport de Kabul.

Port de Tarragona