El Port de Tarragona fa l’operativa d’exportació d’alfals més gran de la seva història

El vaixell Astra Perseus transportarà 46.200 tones d'aquest farratge al sud-oest asiàtic

Vaixell Astra Persequs, on s'ha efectuat l'operació de càrrega d'alfals feta fins ara al port de Tarragona. / Arxiu

El Port Tarragona ha efectuat la càrrega d’exportació més gran d’alfals i de productes agroalimentaris fins al moment. El vaixell Astra Perseus transportarà les 46.200 tones carregades al moll de Castella Oest cap al sud-est asiàtic. L’operació s’ha fet amb només 45 hores, una «fita per al sector de la logística agroalimentària», segons el comunicat del mateix port. En l’històric d’arribades i sortides de vaixells del Port de Tarragona amb aquest tipus de mercaderies les carregues màximes eren properes a les 30.000 tones, mai s’havien carregat tantes tones en una sola operativa.

Port de Tarragona