Ja són sis els detinguts pels Mossos a Tarragona i la Ràpita per l’homicidi de l’home a qui van amputar una mà

Els fets van tenir lloc la nit del 26 d’agost quan a l’interior d’un vehicle aturat per efectius de la Guàrdia Urbana de Tarragona al carrer Jaume I d’aquesta ciutat es va localitzar la mà seccionada d’un home.

Zona de Viladegats, a prop de Sant Pere i Sant Pau, on presumptament es va cometre l'homicidi. / GM

Investigació Criminal de Mossos a Tarragona van detenir entre els dies 26 i 27 d’agost a la ciutat de Tarragona dos homes i una dona de 44, 57 i 54 anys respectivament i de nacionalitat espanyola, com a presumptes autors d’un delicte d’homicidi, informa el cos policial català. Així mateix entre ahir i avui s’han detingut a St. Carles de la Ràpita (Montsià) i Tarragona, dues dones de 46 i 36 anys i un home de 20 anys, tots ells de nacionalitat espanyola, per la mateixa causa.

Els fets van tenir lloc la nit del 26 d’agost quan a l’interior d’un vehicle aturat per efectius de la Guàrdia Urbana de Tarragona al carrer Jaume I d’aquesta ciutat es va localitzar la mà seccionada d’un home durant l’escorcoll. En aquell moment, els agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Tarragona va fer el primer detingut. Seguidament, la DIC va efectuar una segona detenció aquella mateixa nit en el marc de la investigació oberta.

Arran de les investigacions es va poder determinar que aquesta mà corresponia al cos sense vida d’un home que es va localitzar el passat 28 d’agost, amb signes de violència, a l’interior del canal de la dreta de l’Ebre, a Sant Jaume d’Enveja (Montsià). Les gestions posteriors van permetre confirmar la implicació de tots els detinguts amb aquest fet. Els tres primers detinguts han ingressat a presó després de passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona, mentre que les tres persones detingudes ahir i avui mateix, dues dones i un home, passaran a disposició judicial properament.

Port de Tarragona