Wallbox presenta un nou model de carregador públic capaç de recarregar un vehicle elèctric en menys de 15 minuts

El model, que rep el nom d'Hypernova, es començarà a produir l'any 2023

Entrada de l'edifici de Wallbox, a Barcelona / Marta Casado

Wallbox presentarà la setmana vinent el carregador públic Hypernova, un nou model capaç de recarregar completament un vehicle elèctric al 100% en menys de 15 minuts. L’empresa catalana el donarà a conèixer el pròxim dilluns 6 de setembre a la fira IAA Mobility, que se celebra a la ciutat alemanya de Múnic. El nou carregador, que es començarà a produir a principis de 2023, pot subministrar fins a 350 kW i incorpora un ‘software’ que permet optimitzar la potència i adaptar-se al nombre de vehicles connectats, segons ha informat el grup en un comunicat. «Això et permet carregar completament un vehicle elèctric en el temps que es triga a fer una parada de descans», ha destacat el conseller delegat de Wallbox, Enric Asunción.

Port de Tarragona