Mor ofegada una dona de 50 anys a la platja del Miracle de Tarragona

Es tracta de la dissetena víctima mortal a les platges catalanes des que va començar la campanya el 15 de juny

Una dona de 50 anys ha mort ofegada aquest dissabte al migdia a la platja del Miracle de Tarragona, segons ha informat Protecció Civil. El socorrista de la platja ha trucat al telèfon d’emergències 112 (12.06 hores) per avisar que havia tret una dona de l’aigua i ha iniciat les maniobres de reanimació fins a l’arribada dels efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Els professionals del SEM han seguit amb les maniobres, tot i que finalment han resultat infructuoses. Per atendre l’emergència, el SEM ha mobilitzat a la zona dues unitats terrestres. Es tracta de la dissetena víctima mortal ofegada a les platges catalanes des que va començar la campanya el passat 15 de juny.
La platja del Miracle disposa de servei de vigilància i en el moment dels fets onejava bandera groga. Fins al lloc també s’han desplaçat dues patrulles Mossos d’Esquadra, agents de la Policia Local i efectius de la Guàrdia Civil, per encarregar-se de les diligències. Protecció Civil de la Generalitat insisteix en la importància d’extremar les precaucions a la platja i escollir, en la mesura del possible, aquelles que estiguin vigilades.

Port de Tarragona