Mor als 64 anys l’actor barceloní Jordi Rebellón

Havia participat en sèries com 'Hospital central', 'Cuéntame', 'Estació d'enllaç' o 'Sitges'

L’actor barceloní Jordi Rebellón ha mort als 64 anys, segons ha confirmat l’agència que el representava, Garay Talent. L’artista, que va desenvolupar bona part de la seva carrera a Madrid, era conegut, entre d’altres, per haver interpretat al doctor Vilches a la sèrie televisiva ‘Hospital Central’. El programa, que es va emetre a Telecinco, va tenir dotze temporades. Rebellón també va participar en sèries que es van difondre a TV3 com ‘Estació d’enllaç’ o ‘Sitges’. En l’àmbit estatal, va treballar a ‘Médico de familia’, ‘Servir y proteger’, ‘Amar es para siempre’ o ‘Cuéntame’. Un cop ha transcendit la notícia del traspàs, nombroses personalitats del món de la televisió i el teatre han expressat el seu condol a través de les xarxes socials.

Port de Tarragona