Mor als 64 anys l’actor barceloní Jordi Rebellón

L’actor barceloní Jordi Rebellón ha mort als 64 anys, segons ha confirmat l’agència que el representava, Garay Talent. L’artista, que va desenvolupar bona part de la seva carrera a Madrid, era conegut, entre d’altres, per haver interpretat al doctor Vilches a la sèrie televisiva ‘Hospital Central’. El programa, que es va emetre a Telecinco, va tenir dotze temporades. Rebellón també va participar en sèries que es van difondre a TV3 com ‘Estació d’enllaç’ o ‘Sitges’. En l’àmbit estatal, va treballar a ‘Médico de familia’, ‘Servir y proteger’, ‘Amar es para siempre’ o ‘Cuéntame’. Un cop ha transcendit la notícia del traspàs, nombroses personalitats del món de la televisió i el teatre han expressat el seu condol a través de les xarxes socials.

Port de Tarragona