Dos morts de matinada a les proximitats de l’estació de Renfe de Tarragona

Els Mossos investiguen si un dels homes ha rebut un tret policial, s'ha suïcidat o l'ha matat un tercer

Els Mossos d’esquadra investiguen la mort de dues persones que s’hauria produit a la part baixa de la ciutat de Tarragona durant aquesta matinada, segons ha pogut saber Actualitat Penal. El fet s’hauria produït entre les tres i les quatre de la matinada quan un dels implicats ha disparat a una persona que es trobava a un balcódel carrer Rèding, provocant-li la mort.

Segons després ha fugit cap al carrer d’Orosi, a prop de l’Estació de Renfe, on s’hauria suïcidat davant dels agents dels ARRO de Mossos, segons les mateixes fonts, tot i que hi ha obertes altres hipòtesi.

A l’arribar al lloc dels fets els agents de la policia catalana, hi ha trobat un home mort per arma de foc en un pis i han iniciat un dispositiu de recerca per localitzar l’autor del crim. Durant aquesta recerca, en un carrer proper, han localitzat un home que coincidiria amb la descripció que tenien del presumpte autor, i que «ha resultat mort per arma de foc», segons han informat els Mossos, que mantenen obertes tres hipòtesis: un suïcidi, que hagi rebut un tret de la policia o bé que l’hagi disparat una tercera persona.

La policia també investiga si aquest segon home és l’autor de la primera mort i quina és la causa del crim. Per determinar la causa de la mort del segon home, els Mossos estan a l’espera dels informes forenses i de balística.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Camp de Tarragona ha obert una investigació, que està sota secret de sumari.

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha qualificat el fet de «molt lamentable» i ha assenyalat que no s’ha d’especular sobre el què ha passat. «Toca que els Mossos facin la seva feina», ha recordat. El batlle ha donar el condol a l’entorn de les persones mortes, apuntant que no les coneixia. «Siguin quines siguin les circumstàncies, deuen estar patint», ha afegit.

Port de Tarragona