Atropellament mortal d’un vianant a la T-310 a Reus

Ja són 94 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya

arxiu

Un vianant ha mort atropellat per un turisme al punt quilomètric 2,4 de la T-310, a l’altura de Reus (Baix Camp). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís de l’accident quan passaven sis minuts de les sis de la matinada d’aquest diumenge i encara estan investigant les causes que han provocat l’atropellament mortal. Arran del sinistre, s’han activat diverses patrulles de la policia catalana i una unitat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Pel que fa a l’afectació viària, la carretera ha estat tallada en ambdós sentits i s’han fet desviaments senyalitzats per la T-314. Amb aquesta víctima ja són 94 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Port de Tarragona