El regidor Oliver Klein trenca el pacte de govern de Cambrils per convertir-se en alcalde gràcies a una moció de censura

NMC, PSC, PP, Cs i els no adscrits s'uneixen per deixar a l'oposició l'ERC de l'alcaldessa Camí Mendoza i Junts

Pla conjunt dels portaveus dels grups impulsors de la moció de censura a Cambrils. D'esquerra a dreta: Juan Carlos Romera (Cs), Oliver Klein (NMC), Ana López (PSC) i David Paul Chatelain (PP). / Ariadna Escoda

El fins ara regidor del govern de Cambrils, Oliver Klein (NMC), ha trencat el pacte de govern municipal que mantenia amb ERC i Junts per convertir-se en el nou alcalde de la població gràcies a una moció de censura impulsada juntament amb tots els partits de l’oposició. En el document presentat aquest dimarts a l’Ajuntament per fer-la efectiva, NMC, PSC, PP i els regidors no adscrits –que sumen majoria absoluta- destaquen la «manca de lideratge» de l’actual alcaldessa, la republicana Camí Mendoza. També retreuen en «incapacitat d’escoltar l’oposició i la ciutadania» i una «pèrdua de confiança» cap a l’actual equip de govern. La moció de censura deixarà, que ERC i Junts per Cambrils a l’oposició, es votarà en un ple el pròxim 28 de setembre.

Port de Tarragona