Troben el cos d’un home que podria ser el del pare que va matar el seu fill de dos anys en un hotel de Barcelona

Els Mossos treballen amb la hipòtesi que sigui ell i estan a l'espera dels resultats de les proves dactiloscòpiques

Imatge de l'anunci dels Mossos amb el nom i la fotografia del pare del nen assassinat en un hotel de Barcelona.

Els Mossos han localitzat el cos d’un home que podria ser el del pare que va matar el seu fill de dos anys en un hotel de Barcelona a finals del mes d’agost. El cadàver s’ha trobat en una zona boscosa entre Barcelona i el Prat de Llobregat. El cos treballa amb la hipòtesi que sigui el pare del petit i estan a l’espera dels resultats de les proves dactiloscòpiques que permetran conèixer la seva identitat, ja que no portava documentació. Els fets van passar la nit del 24 d’agost, quan l’home hauria asfixiat el seu fill. Estava en procés de separació de la seva mare. Després va fugir de l’hotel i els Mossos el busquen des de llavors.

Port de Tarragona