El cadàver localitzat en un cotxe calcinat entre el Vendrell i Albinyana es trobava dins del maleter

Fonts pròximes a la investigació apunten que el cas podria estar relacionat amb el tràfic de drogues

Vehicle calcinat on ha aparegut una persona morta en un camí rural a tocar de la C-51, al terme del Vendrell. / Núria Torres

La persona que ha aparegut morta aquesta nit passada en un vehicle incendiat al Vendrell es trobava dins del maleter, segons han confirmat a l’ACN fonts pròximes a la investigació. El cos es trobava completament calcinat. L’autòpsia determinarà les causes de la mort i si la víctima és un home o una dona, si bé les mateixes fonts apunten que molt probablement es tracti d’un home. La policia científica ha pres mostres del lloc on ha aparegut el vehicle, en un camí rural pròxim al nucli d’Albinyana, a tocar de la C-51, una carretera molt transitada que uneix Valls i el Vendrell. Segons ha pogut saber l’ACN, el cotxe pertanyeria a un veí de la capital del Baix Penedès d’origen marroquí. El cas podria estar relacionat amb un assumpte de drogues.

De fet, el titular del vehicle té antecedents per aquest delicte. Els fets van passar aquest dimarts cap a la mitjanit, quan una trucada va alertar d’un incendi en aquesta zona. Els Bombers van informar ràpidament els Mossos, que dins del cotxe van trobar-hi una persona calcinada. Després de l’aixecament del cadàver, al llarg del matí d’aquest dimecres agents dels Mossos han pres mostres del lloc i posteriorment han traslladat el vehicle a dependències policials. La investigació està sota secret de sumari.

Port de Tarragona