Els Mossos investiguen la troballa d’un cadàver carbonitzat dins un cotxe a Albinyana

arxiu

Investigació Criminal de Mossos a Tarragona investiga la localització d’un cadàver al terme municipal d’Albinyana.
Els fets van passar ahir a la nit pels volts de la mitjanit quan una trucada va alertar d’un incendi a la localitat d’Albinyana. Quan els bombers van arribar al lloc dels fets van constatar que es tractava de l’incendi d’un vehicle i van informar als Mossos que al seu interior hi podria haver el cos d’una persona.

Quan els agents van arribar al lloc dels fets van poder corroborar que dins del cotxe incendiat hi havia un cadàver calcinat que, hores d’ara i a causa del seu estat, no es pot determinar si es tracta d’un home o d’una dona.
Els agents de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial del Camp de Tarragona s’han fet càrrec de la investigació. El cas està sota el secret de les actuacions.

Port de Tarragona