Detenen un home de 29 anys per l’apunyalament mortal a Manresa d’aquest diumenge

Els Mossos d'Esquadra l'han enxampat aquesta matinada durant un dispositiu per localitzar l'autor

Un mosso a la plaça Lladó de Manresa. / Gemma Aleman

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 29 anys per la seva presumpta relació amb l’apunyalament mortal d’un home de 55 anys a Manresa. Els fets van passar aquest diumenge a la plaça Lladó. El cos va rebre l’avís a dos quarts d’onze d’una baralla a la via pública amb una persona ferida. En arribar, els agents van localitzar testimonis que van assegurar que la víctima havia estat traslladada a l’hospital Sant Joan de Déu de Manresa, on va morir unes hores després. Arran de la investigació, es va iniciar un dispositiu per localitzar l’autor. Ja de matinada, la policia ha localitzat i detingut una persona, que ha estat traslladada a les dependències policials.
La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Central està al capdavant del cas. Aquest dilluns al matí, els mossos buscaven l’arma homicida per la zona.

Port de Tarragona