Un mort i dos ferits en un accident amb tres cotxes implicats, a Móra d’Ebre

Imatge de l'incendi d'una motocicleta que s'ha registrat aquest matí a l'AP-7 a Tarragona. / Bombers

El conductor d’un cotxe ha mort aquest dilluns en un accident entre tres turismes a l’N-420 a Móra d’Ebre (Riber d’Ebre). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 9.33 hores. El sinistre ha estat al quilòmetre 823. A més de la víctima mortal, un home i una dona han resultat ferits lleis i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) els ha traslladat a l’Hospital de Móra. S’han activat tres patrulles de Mossos, tres dotacions de Bombers i dues ambulàncies i l’helicòpter del SEM. Amb aquesta víctima, ja són 97 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a les carreteres interurbanes de Catalunya.

Port de Tarragona