Jordi Pujol surt de l’hospital i torna a casa després de patir una arítmia cardíaca

El que va ser president de la Generalitat durant més de dues dècades té ara 91 anys

Jordi Pujol en una imatge d'arxiu presa el 2018. / Carola López

L’expresident de la Generalitat Jordi Pujol ja ha sortit de l’hospital i ha tornat a casa seva després de patir una arítmia cardíaca, segons fonts properes a la família. L’expresident va ingressar a l’Hospital de Barcelona el dijous i ha pogut retornar a casa aquest mateix divendres després de sotmetre’s a una desfibril·lació amb bons resultats. Les mateixes fonts han explicat que es tracta d’una afecció pròpia de la seva edat –té 91 anys- en una situació de cansament, i que portava uns dies amb força activitat.
El gener passat qui va ser president de la Generalitat del 1980 al 2003 i la seva dona, Marta Ferrussola, van donar positiu per covid-19 però van passar la malaltia sense complicacions.

Port de Tarragona