Flash: El tribunal de Sàsser deixa en suspens el procediment de l’euroordre contra Puigdemont a l’espera de Luxemburg

Puigdemont assegura al sortir del jutjat que està "molt content"

El president Carles Puigdemont arribant al tribunal de Sàsser, avui. / Natàlia Segura


Natàlia Segura/Marina López- Sàsser (Sardenya) .- El tribunal de Sàsser ha decidit aquest dilluns deixar en suspens el procediment de l’euroordre contra l’expresident Carles Puigdemont, segons ha informat el seu advocat italià, Agostinangelo Marras. L’euroordre, per tant, queda pendent fins que Luxemburg resolgui sobre la immunitat de Puigdemont i les prejudicials del magistrat Pablo Llarena. L’expresident ha sortit del tribunal poc després de les tres de la tarda. «Estic molt content», ha dit, en italià, mentre saludava algunes de les persones que eren davant del tribunal per donar-li suport. L’advocat Gonzalo Boye ha escrit ‘Giustizia’, també en italià, en el seu perfil de Twitter.

Port de Tarragona